Praktische informatie

 

Inschrijven

Tijdens de Ronde van Vlaanderen doen we digitaal alle Vlaamse provincies aan. Je schrijft je in voor één week naar keuze:

  • 3 t/m 6 mei – provincie West-Vlaanderen
  • 17 t/m 20 mei – provincie Oost-Vlaanderen
  • 21 t/m 27 mei – provincie Vlaams-Brabant*
  • 31 mei t/m 3 juni – provincie Antwerpen
  • 7 t/m 10 juni -  provincie Limburg

Per provincie sluiten we de inschrijvingen af op de donderdag om 9 uur, voor de start van de Ronde van Vlaanderen in die provincie.

*Omwille van Pinkstermaandag, starten we op vrijdag 21 mei met de provincie Vlaams-Brabant. Maandag 24 mei is er geen programma.

 

Waar

De Ronde van Vlaanderen vindt plaats via een digitaal platform. Tijdens de sessies kom je terecht in een Microsoft Teams-omgeving.

 

Doelgroep

De Ronde van Vlaanderen is alleen toegankelijk voor medewerkers en mandatarissen van leden van de VVSG.

Dit zijn alle steden en gemeenten en hun OCMW’s, de afval- en streekontwikkelingsintercommunales, de meeste politie- en hulpverleningszones, diverse intergemeentelijke samenwerkingsverbanden en organisaties in welzijn, zorg en kinderopvang en enkele individuele organisaties.  

Twijfel je of jouw organisatie lid is? Op de registratiepagina staan al onze leden vermeld.  

Geen lid? Dan verwelkomen we je graag op 5 mei 2022 tijdens onze Trefdag in Kortrijk of op een van onze andere opleidingen en evenementen.

 

Prijs

De deelnameprijs bedraagt 50 euro.

 

Betalen

Je ontvangt na deelname een factuur.

 

Annuleren

Kosteloos annuleren is mogelijk tot en met 5 werkdagen voor aanvang van de Ronde van Vlaanderen in de door jou gekozen provincie. Ben je onverwacht verhinderd? We stellen de presentaties nadien beschikbaar. De sessies worden niet opgenomen.

 

Info

Heb je vragen? Stuur een e-mail naar academie@VVSG.be. 

Heb je een probleem gedurende het programma? Stuur een sms of app naar onze helpdesk: 0471 66 72 76. De helpdesk is alleen geopend tijdens het programma van de Ronde van Vlaanderen.